Vrei ca sforaitul sa inceteze ?SnoreMD

Sforăitul este cauzat de obstructionarea cailor respiratorii in timpul somnului. In timp ce aerul trece prin tesuturile moi ale faringelui, acesta incepe sa vibreze rezultand sforaitul. Dispozitivul actioneaza prin deplasarea usor inainte a maxilarului inferior pentru a mentine caile respiratorii deschise in timpul somnului.

SnoreMD este creat dintr-un material termo-sensibil care permite personalizarea dispozitivului dupa amprenta dentara a fiecarui individ in parte. Procesul de personalizare este unul simplu, pas cu pas si care poate fi realizat din confortul casei tale.

remediisforait
Design Avansat

Spre deosebire de alte dispozitive, SnoreMD nu foloseste suruburi,arcuri,benzi de cauciuc si nu creaza torsiune.

Personalizarea Aparatului

Este creat dintr-un material termo-sensibil care permite personalizarea dispozitivului dupa amprenta dentara a fiecarui individ in parte.

Setare / Resetare

Aparatul permite setarea si resetarea acestuia ori de cate ori este nevoie.

Circulatia Aerului

Deschiderea din fata asigura circulatia fluxului de aer necesar in timpul somnului.

Calibrarea Aparatului

Indicatorul lateral iti arata clar cu cati milimetri ai avansat maxilarul inferior.

Calibrare Precisa

Calibrare precisa de pana la 1 milimetru pentru o eficacitate maxima.

APROBAT FDA

SnoreMD este aprobat de catre FDA si OAOSA pentru reducerea sau stoparea sforaitului.

PERSONALIZABIL

SnoreMD preia amprenta dentara a fiecarui individ in parte, lucru care permite o mai buna fixare pe dantura in timpul somnului.

AJUSTABIL

Calibrarea precisa cu cate 1 milimetru permite dispozitivului sa avanseze usor maxilarul inferior pentru o circulatie a aerului cat mai libera.

FABRICAT IN USA

SnoreMD este proiectat și fabricat în USA. Toate componentele sunt realizate din materiale premium, copolimeri medicali, pentru a-ti asigura liniștea sufletească în timpul somnului.